Αναζήτηση

Το μασάζ είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται για την θεραπεία των Τσάκρα1) Το Τσάκρα της ρίζας

Το μασάζ των γλουτιαίων μυών, και των ποδιών ενθαρρύνει τη ροή ενέργειας που είναι γνωστή ως πράνα σε αυτήν την περιοχή.

2) Το ιερό Τσάκρα

Η Μυοπεριτοναϊκή απελευθέρωση για τους καμπτήρες του ισχίου μαζί με την απελευθέρωση του μυός λαγονοψοΐτη βοηθά στην απελευθέρωση της έντασης στους γοφούς. Αυτό τους βοηθά να ανοίγουν τη ροή ενέργειας στο ιερό Τσάκρα.

3) Το Τσάκρα του ηλιακού πλέγματος

Αυτός ο χώρος μαλάσσεται εφαρμόζοντας έλαια στην περιοχή της κοιλιάς χρησιμοποιώντας δεξιόστροφα τις κατευθύνσεις γύρω από την περιοχή του ομφαλού. Αυτό ενθαρρύνει την εξάλειψη των αποβλήτων και βελτιώνει τις λειτουργίες των οργάνων, επιφέροντας συνειδητή συνείδηση ​​σε αυτό το "προσωπικό κέντρο εξουσίας"

4) Το Τσάκρα της Καρδιάς

Το μασάζ στην περιοχή της άνω πλάτης και η απαλή πρόσφυση στον ώμο και στον βραχίονα μαζί με Μυοπεριτοναϊκή απελευθέρωση στους θωρακικούς μύες βοηθούν στο άνοιγμα αυτής της συγκεκριμένης περιοχής Τσάκρα.

5) Το τσάκρα του λαιμού

Τα μασάζ στον λαιμό και στον αυχένα θα βοηθήσει στην ανακατανομή της ενέργειας που παγιδεύεται στο λαιμό σας Η απαλή πρόσφυση του αυχένα και η απελευθέρωση των περιορισμένων ιστών της περιτονίας που περιβάλλουν την πλάτη και το μπροστινό μέρος του λαιμού ακολουθείται από ένα απαλό μασάζ του λαιμού και στη βάση του κεφαλιού.

6) Το Τσάκρα του Τρίτου Ματιού

Το μασάζ που χρησιμοποιείται για του τρίτου ματιού περιλαμβάνει μια τεχνική μασάζ γνωστή ως "απογύμνωση των φρυδιών" που περιλαμβάνει τους μυς στην περιοχή των γνάθων, τους ναούς και τους ρινικούς κόλπους.

7) Το Τσάκρα του Στέμματος

Ένα μασάζ της κεφαλής ενισχύει τη σύνδεση με το τσάκρα του Στέμματος ακολουθούμενο από τράβηγμα μαλλιών και αυχενική έλξη για απελευθέρωση της προσκόλλησης των κρανιακών ιστών.

310 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

ΑΓΑΠΗ ❤

Κάρμα