Αναζήτηση

Το άγγιγμα

ALOHA MASSAGE

Η ουσία του μασάζ βρίσκεται στο άγγιγμα, όταν ένας άνθρωπος ξεγυμνώνεται μπροστά σου δεν αποκαλύπτει μόνο το γυμνό του σώμα αλλά και κομμάτια της ψυχής του, του ίδιου του του εαυτού. Ο σεβασμός, η τρυφερότητα και η αγάπη που θα δείξει ο θεραπευτής από την πρώτη κιόλας επαφή παίζει τεράστιο ρόλο. Ακόμα και αν ένας άνθρωπος δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή του μασάζ θα το καταλάβει γιατί είναι η ίδια η ενέργεια που κυλάει εκείνη την ώρα σαν το κύμα μέσα σε όλο το κορμί και την ψυχή.

Η συνειδητή πράξη πως κάνοντας μασαζ μεταφέρεις ενέργεια, είναι αυτό που διαφέρει από θεραπευτή σε θεραπευτή. Αυτό βέβαια το κατακτάς μέσα από την εμπειρία αλλά και από τη θέληση να το κάνεις. Ένας άνθρωπος που απλά το βλέπει ως δουλειά, πάω να βγάλω μερικά χρήματα και να φύγω, δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό, ούτε να κάνει ένα απλό μασάζ σε εμπειρία.

Όταν λέμε εμπειρία μασαζ εννοούμε ότι ο θεραπευτής συνειδήτα σε μεταφέρει σε κατάσταση διαλογισμού ακόμα και αν δεν έχεις καμία εμπειρία, βρίσκεσαι στο τώρα. Ιδιαίτερα σε αυτά τα μασαζ που έχουν μεγαλύτερη διάρκεια της 1 ώρας η απελευθέρωση των συναισθημάτων και η αποδοχή είναι στο ζενιθ.

Αποδοχή εννοούμε και συναισθηματική και σωματική. Κατά την διάρκεια της συνεδρίας αποκτάς γνώση αντιλαμβάνεσαι το σώμα σου μέσα από τα χέρια του θεραπευτή. Αναγνωρίζεις τα όρια του, νιώθεις πια σημεία είναι πιο σφιγμένα αλλά πιο χάλαρα. Ιδιαίτερα όταν δεν αισθάνεσαι άνετα με το σώμα σου γυμνό οι πρώτες στιγμές είναι εκείνες που θα καθορίσουν την άνεση που θα αρχίσεις να αποκτάς σιγά, σιγά. Θα αρχίσεις να αποδέχεσαι το σώμα σου έτσι ακριβώς όπως είναι χωρίς καμία ενοχή, γιατί ήδη θα έχεις επιτρέψει σε κάποιον άλλον άνθρωπο να σε αγγίξει και να βλέπει τις όποιες ατέλειες νομίζεις ότι έχεις γιατί κοινωνικά δεν ανήκουν στα πρότυπα ομορφιάς της εποχής.

Όταν περάσει η διαδικασία που η προσοχή σου μένει στο φυσικό επίπεδο, περνάς στο ενεργειακό όπου εκεί ένας άνθρωπος που δεν ασχολείται καθόλου με διαλογισμό ή με θεραπείες ενεργειακές θα το βιώσει ως μια μεγάλη χαλάρωση και ηρεμία, πολλά συναισθήματα θα αρχίσουν να αναδύονται γι αυτό πολλοί άνθρωποι κλαίνε κατά την διάρκεια ή μετά, είναι η ένταση που απελευθερώνεται. Μπαίνοντας στη διαδικασία να κάνεις συχνά μασαζ αρχίζεις συνεχώς να αντιλαμβάνεσαι όλο και περισσότερες λεπτές ενέργειες, νιώθεις κομμάτια του εαυτού σου που μέχρι εκείνη την στιγμή δεν ήξερες ότι είχες.

67 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

ΑΓΑΠΗ ❤

Κάρμα