Αναζήτηση

Τα 7 βασικά Τσάκρα

Sadhguru

1 Chakra Muladhara - τσάκρα της ρίζας

Εάν οι ενέργειές σας κυριαρχούν στο τσάκρα της ρίζας (Muladhara) τότε το φαγητό και ο ύπνος θα είναι οι 2 κύριες ποιότητες της ζωής σας. Οι πιο σημαντικοί παράγοντες στη ζωή σας θα είναι η διατροφή και ο ύπνος.

2 Τσάκρα Σβαντίσχχαβα - ιερό Τσάκρα

Αν οι ενέργειές σας κυριαρχούν στο ιερό τσάκρα (Σβαντίσχχαβα) σας, θα είστε ένας αναζητητής απόλαυσης. Είστε κάποιος που θέλει να απολαύσει τον κόσμο. Έτσι, ένα άτομο που αναζητά την ευχαρίστηση ζει λίγο πιο έντονα από ένα άτομο που ζει μόνο για φαγητό και ύπνο.

3 Τσάκρα Manipura - Τσάκρα του ηλιακού πλέγματος

Εάν οι ενέργειές σας κυριαρχούν στο τσάκρα του ηλιακού πλέγματος ( Μανιπούρα ), είστε ένας άνθρωπος πολύ ενεργός στον κόσμο ίσως ένας επιχειρηματίας ή ένας πολιτικός κάτι που χρειάζεται να κάνει πολλά.

4 τσάκρα Αναχάτα - τσάκρα της καρδιάς

Εάν οι ενέργειές σας κυριαρχούν στο τσάκρα της καρδιάς ( Αναχάτα ) αυτό είναι ένα δημιουργικό κέντρο. Γίνεστε δημιουργικός άνθρωπος ίσως καλλιτέχνης. Θέλετε να δημιουργήσετε κάτι περισσότερο από το να τρώτε και να κοιμάστε ή να αναζητάτε ευχαρίστηση ή να κάνετε πράγματα. Ζείτε τη ζωή πιο έντονη από ό, τι ένας αναζητητής της ευχαρίστησης ή ένας επιχειρηματίας. Anahata είναι μια συνάντηση μεταξύ του κατώτερου και του υψηλότερου. Όλα τα ένστικτά σας για την επιβίωσης βρίσκονται στα κατώτερα τσάκρα, η επιθυμία για να ξεφύγουμε από όλα αυτά και να προχωρήσουμε πέρα ​​είναι στο 5ο, 6ο και 7ο Τσάκρα . Το τσάκρα της καρδιά είναι το σημείο συνάντησης. Στο κεφάλι και στην καρδιά σας έχετε επιθυμία για να προχωρήσετε, αλλά στο σώμα σας έχετε επιθυμία για να διατηρήσετε.

5 τσάκρα Τσάκρα Βισούτντα – τσάκρα του λαιμού

Εάν η ενέργεια μετακινείτε στο τσάκρα του λαιμού (Vishuddha) είναι ένα κέντρο δύναμης, μπορείτε να είστε ένα πολύ ισχυρό άτομο. Δεν είναι αναγκαστικά φυσικό ή οικονομικό. Ένα πολύ ισχυρό άτομο με κάθε τρόπο.

6 Τσάκρα Αjin - τσάκρα του τρίτου ματιού

Όταν η ενέργεια μετακινείται στο τσάκρα του τρίτου ματιού ( Ajna ) βλέπετε τα πράγματα καθαρά. Βλέπετε τα πάντα όπως είναι. Όταν βλέπετε ό, τι συμβαίνει, είστε σε ειρήνη. τα μάτια μας είναι πολύ παραπλανητικά βλέπουν τα πράγματα όπως είναι απαραίτητο για την επιβίωση μας. Με το τρίτο μάτι βλέπουμε τα πάντα όπως είναι.

7 Τσάκρα Σαχασάρα - το τσάκρα του στέμματος

Για τους περισσότερους ανθρώπους δεν είναι ενεργό. Αν η ενέργεια μετακινηθεί στη Σαχασράρα θα γίνει ανεξήγητη, παράλογη εκστατική. Απλά για κανένα λόγο δεν θα χυθείτε στην έκσταση. Από το τσάκρα του τρίτου ματιού (Ajna) έως το τσάκρα του στέμματος (Sahasrara) δεν υπάρχει κανένας δρόμος.

49 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

ΑΓΑΠΗ ❤